2022-11-25 630 views
我去尖沙咀附近搵餐廳食飯真係好難,好似注定左要去呢一間餐廳㗎🤣呢一間餐廳可以提供Walk in嘅服務俾我哋,我哋等咗15分鐘就可以入座,期間我哋一路睇個餐牌,所以一坐低冇耐就已經諗好叫咩嘢食👍🏻鳳梨咕嚕肉 $168一入口味道酸酸甜甜🥳仲要食落外脆內軟,叫呢個小食拎嚟做一個開胃菜真係不錯的選擇👍🏻番薯安格斯牛柳粒 $248所用嘅牛柳粒肉質細嫩又多汁,油花多又醇美富口感,番薯香甜味加上軟糯口感,好好味🤤再配上番薯甜甜嘅香味,令到個口感同層次提升左唔少黃金炸魚皮 $68仲有個小食黃金炸魚皮 ,每一塊魚皮都比鹹蛋黃包住,鹹香鹹蛋黃配上炸魚皮,非常惹味😋蒜蓉時蔬每條都炒到碧綠色,菜心選擇左最嫩部位,加上蒜蓉選炒到惹味,而且唔會油膩,反而食到菜鮮甜度。連個菜都炒得咁出色,下次可以再試下其他鎹🥰
鳳梨咕嚕肉 $168
番薯安格斯牛柳粒 $248