2019-12-07 59 views
放工經過覺得門面都幾吸引就行左入去試一試,天氣凍食番熱熱既湯烏冬最好不過。小食叫左個雞泡魚乾,雞泡魚乾燒得好,控制火既溫度好,吾會太硬又吾會太林入面,食落好香口,加上個汁係甜甜的。雞泡魚乾都十分厚,推介清酒雞肉竹笙烏冬,個湯烏冬超大碗,超足料,有龍眼,杞子,紅早,個湯是超甜的,真係可以當湯飲,好補,清酒味不濃但都飲到味。竹笙都比得幾多,雞肉十分嫩滑。成個材料係十分養生既感覺,烏冬仲係十分彈牙,質地十分好,用日本烏冬,吾係HEA你個隻。再食我都會再叫番你個湯烏冬朋友就叫左黑蒜灸燒極濃黑豚肉拉麵,豚肉係一般既叉燒切片,炙燒過先放入拉麵,蔥花超香,未食已經聞到陣味。豚肉肥肥的但吾漏,肉質細緻,有三片大大塊。黑蒜係自家製,豚骨湯加左黑蒜多左份濃郁味,麵條夠彈,但不會林,過關!