2017-08-03 1168 views
行左一日街,突然見到呢棟大廈有兩間餐廳,於是上黎睇下,環境唔錯,睇過menu覺得價錢又ok.於是入去食啦。朋友推住bb車,店員好細心安排左張安靜啲嘅枱俾我地,貼心店員叫左個carbonara pie, dirty wings, burger 同12ozrib eye 店員推薦嘅牛扒有肉味,佢加埋啲香草一齊煎,又擺左個焗蒜,好香,好味。而且碟底放左個蠟燭燒住隻碟保暖,好細心不過好果有反啲配菜就最好啦 ,因為我地幾個人share就唔太夠食雞亦(太餓,唔記得影相)普通啦,雞亦斬左一半,炸左再加大量香料係面,我就覺得太多香料啦…到double cheese burger(都係食得太快冇影相) .佢有兩層肉,肉同肉中間有芝士,之後整左個好似中環半山有間食 cheese dress.burger 嘅舖咁,塊芝士就大過個包,跟住配左啲薯角咁,不過佢都漢堡可以厚啲會好食啲最後carbonara pie ,正不過食食下有啲“漏“,因為佢有好多cream 同蛋,食到好飽。值得再黎嘅餐廳
ok.於是入去食啦。

店員推薦嘅牛扒有肉味,

雞亦

最後carbonara pie ,正
值得再黎嘅餐廳
12oz rib eye
carbonara pie
2017-08-03
$180 (Dinner)
12oz rib eye
carbonara pie