2020-12-17
平時有打開電話先落order,然後自取。聽電話果位老闆(疑似)不嬲都講電話冇尾音,更加唔好講佢會講"唔該""多謝"之類。。。只想你快D講完快D收線唔好阻住我做生意(我不是俾生意你做嗎?)我先道歉,我今天取外賣時,一見到有一份寫住"豬手缧絲粉",即取了然後付款離開。後來發現我要的是餐湯不是咖啡,即3分鍾內折返。回去舖頭,我說我取錯了,然後放下我誤取的,再望下有冇我果份餐。果位疑似老闆用相當不友善而且颇為大聲的語氣說:你話俾我聽你果個係乜野餐!我答他。然後我向他道歉。我說我取錯餐是我對,但你也不用這樣態度!打電話落order時巳侮氣,不友善。。。過,我再想想,现在食肆處於水深火熱,貴餐廳仍有大量外賣及人流,你可以再惡D都得!Btw我會再俾機會你,睇下你聽電話的態度有冇改善,我不欺善怕惡的,希望你也不是,祝生意興隆!