2019-11-16 45 views
呢度分左兩款放題,$248多咗任食海鮮串燒,唔使諗我哋淨係叫咗貴啲嗰款,可以試多啲!普通串燒同海鮮串燒都有好多唔同類型,仲要有台式飲品任飲,邊食雞煲邊解辣!煲底可以叫卜卜硯或者雞煲,我哋揀咗雞煲,唔食得辣嘅朋友盡量唔好叫中辣,因為平時食開譚仔小辣嘅我哋都食到孖潤腸😂惡魔雞煲香辣惹味,雞件嫩滑新鮮,仲有得無限添食!🐣食完雞煲可以轉湯底,五款湯底提供選擇, 黃金南瓜海蜆湯、 蕃茄濃湯、四川麻辣湯、 芫茜皮蛋湯和自家清湯,我哋叫咗番茄湯。火鍋配料係出邊雪櫃任拎,出面嘅肉類老實講真係麻麻哋,所以我哋主打食菜同丸類不過呢個雪花分佈均勻既本地手切牛頸脊真係好抵讚,嫩滑有牛味。鍾意食海鮮嘅我哋叫咗好多海鮮串燒,生蠔扇貝等等,全部都用咗好多蒜蓉,勁正!總括而言,呢間真係好抵食,一個價錢就可以滿足晒多個願望。

惡魔雞煲香辣惹味,雞件嫩滑新鮮,仲有得無限添食!🐣

總括而言,呢間真係好抵食,一個價錢就可以滿足晒多個願望。