諗住今日係happy friday, 所以就約左啊哥收工一齊買飲料同屋企人一齊飲。 跟住我地就去左屋企附近既茶茶go買飲料。 門口長這樣,入裹放左個電視,播緊台灣youtuber 既片。 非常台灣feel menu 都有好多唔同飲品可以叫,我地叫左草莓蜜,錫蘭紅茶拿鐵(熱同凍各一) 同埋芋頭2號。 裹面擺設好靚 假花修飾真係中我口味。 好適合黎打卡既朋友 xd裹面除左野飲,仲有野食可以買,不過我夜晚打算食正餐,所以無買到。我諗住下次再黎個陣買黎試試。xd d 野飲黎lu, 我放在假花個度一齊影。野飲同個景一齊影真係幾夾,哈哈。草莓蜜大家飲之前記得搞云先飲。呢杯係唯一一杯罐裝飲品,飲落一d 都唔會勁甜個隻,岩晒我。而且裹面仲有草莓果肉。 可叫 !! 芋頭2號,呢杯係幫屋企人買,佢地話都好飲。我自己叫左呢杯,熱既錫蘭紅茶拿鐵。飲落去唔算好甜,而且味道好特別。係好飲個種特別 haha而且黎到個陣係熱熱。 可叫!!凍既錫蘭紅茶拿鐵,我啊哥話都唔錯wo XD

跟住我地就去左屋企附近既茶茶go買飲料。

裹面擺設好靚

假花修飾真係中我口味。

好適合黎打卡既朋友 xd

d 野飲黎lu, 我放在假花個度一齊影。
野飲同個景一齊影真係幾夾,哈哈。

草莓蜜

大家飲之前記得搞云先飲。

呢杯係唯一一杯罐裝飲品,飲落一d 都唔會勁甜個隻,岩晒我。

而且裹面仲有草莓果肉。
可叫 !!

芋頭2號,呢杯係幫屋企人買,佢地話都好飲。

我自己叫左呢杯,熱既錫蘭紅茶拿鐵。
飲落去唔算好甜,而且味道好特別。係好飲個種特別 haha
而且黎到個陣係熱熱。
可叫!!

凍既錫蘭紅茶拿鐵,我啊哥話都唔錯wo XD

2019-11-08
TakeAway
$36 (Other)
  • 錫蘭紅茶拿鐵
  • 草莓蜜