2023-03-04 32 views
👍🏻 慢煮口水雞髀拌麵(辣)一上枱見到口水雞嘅紅油 即刻流晒口水🤤追求麻辣香嘅朋友 一定要試吓🌶️經過慢煮嘅口水雞 肉質特別嫩滑 而且肉味濃 同拌麵一齊 睇絕佳嘅配搭👍🏻 蒜香手撕雞乾拌麵(含花生)乾拌麵當然係要食佢嘅重口味 呢度嘅調味就啱晒我心水 手撕雞肉有濃濃嘅蒜香味😊入面仲有花生粒 增加口感🥜仲有溏心蛋 個配搭深得我心👍🏻 麻辣鴨舌好少地方有得食 呢度價錢唔貴之餘 份量都幾多😋鴨舌質感唔錯 爽身有脆度 麻辣嘅味道係較溫和 慢慢滲入味覺 推介!👍🏻 古早台灣腸呢樣每次食台灣嘢都係 鍾意佢肥瘦均勻 切得大大片 係令人高興嘅油脂攝取👻外皮脆脆 好味道👍🏻 純貞芋圓5號(冷)佢哋嘅甜品都好多款式 呢一款有果汁爆珠、芋泥、薏仁、芋圓、花生粉 每一啖都係大滿足 好鍾意佢嘅芋圓 食得出芋頭嘅香味🫶🏻👍🏻 旬果剉冰🍧好多佐料 特別係水果 有香蕉、藍莓、草莓、芒果🥭另外仲有愛玉 下面鋪滿左超級冰涼嘅剉冰 搭配柚子柑桔汁 好清爽一點注意事項⚠️-餐廳距離將軍澳地鐵站約10分鐘步行距離-餐廳用上木系裝修 環境舒適
👍🏻 慢煮口水雞髀拌麵(辣)

👍🏻 蒜香手撕雞乾拌麵(含花生)

👍🏻 麻辣鴨舌

👍🏻 古早台灣腸

👍🏻 純貞芋圓5號(冷)

👍🏻 旬果剉冰🍧

注意事項⚠️