2022-07-18 395 views
如果問景峰附近居民,景峰附近最難食既餐廳頭3甲係邊幾間餐廳,相信好多人心入面都會有答案見網上好多負評,賭馬仔又輸錢,懲罰下自己先,又係我抵死!深夜唔想行去金銘食,近d試下呢間野!首先入到去 佢會有好多野比你揀!諗住叫粟米火腿雞絲飯女侍應話冇粟米喎,白汁啦...加凍飲仲要13蚊咁唯有叫過 應該點整都唔難食既蕃茄焗朱扒漢堡扒飯加杯凍奶茶 68蚊女侍應仲送左碗湯比我首先講下呢碗湯既賣相先,我見到有牛腩 蕃茄肉,理論上呢,應該係羅宋湯但實際上呢,碗湯既質感同漿糊冇分別!我再倒走d漿糊厲害,入面居然有八角怪唔知得咁好人送比我飲 我真係飲左一啖就放棄了,甜漿糊再望下餐廳既顧客,得2枱客,全部都係飲啤酒多,呢一下,我感到好光榮,因為我知道我要打大佬了凍奶茶,我係唯一覺得水準之作!最尾都飲哂然後到呢碟 九唔搭八焗飯!其實見到碟飯已經唔開胃 第一 佢本身d汁既色 同 碗例湯係一模一樣第二就係 果d白色既汁,應該係芝士掛,但冇味第三 點解要加紅蘿蔔呢?第四 d火腿點解要擺得咁整齊以上呢4點我都能夠克服到,我覺得樣貌差者,但可能好好食呢如果呢度可以打粗口既,呢篇文章應該會好好睇!食入口又有4個問題出左黎

見網上好多負評,賭馬仔又輸錢,
懲罰下自己先,又係我抵死!

深夜唔想行去金銘食,近d試下呢間野!

首先入到去 佢會有好多野比你揀!
諗住叫粟米火腿雞絲飯
侍應話冇粟米喎,白汁啦...加凍飲仲要13蚊

咁唯有叫過 應該點整都唔難食既
蕃茄焗朱扒漢堡扒飯

加杯凍奶茶 68蚊

侍應仲送左碗湯比我

首先講下呢碗湯既賣相先,
我見到有牛腩 蕃茄肉,理論上呢,應該係羅宋湯
但實際上呢,碗湯既質感同漿糊冇分別!
我再倒走d漿糊
厲害,入面居然有八角

怪唔知得咁好人送比我飲

我真係飲左一啖就放棄了,甜漿糊

凍奶茶,我係唯一覺得水準之作!最尾都飲哂

然後到呢碟 九唔搭八焗飯!

其實見到碟飯已經唔開胃

第一 佢本身d汁既色 同 碗例湯係一模一樣

第二就係 果d白色既汁,應該係芝士掛,但冇味

第三 點解要加紅蘿蔔呢?

第四 d火腿點解要擺得咁整齊

以上呢4點我都能夠克服到,我覺得樣貌差者,但可能好好食呢

如果呢度可以打粗口既,呢篇文章應該會好好睇!

食入口又有4個問題出左黎!

第一 佢塊豬扒仲未熟得哂 有雪味
第二 佢個汁真係同碗例湯一樣死甜
第三 果塊漢堡扒又冇比到我

最後一點,先誇張, 我食炒飯入口,第一啖好硬 好脆, 再食多啖 先發現d飯未熟,變左炒米

成碟野,我只係食左兩啖米,兩啖豬扒!

呢間野真係同仇人黎食,又或者懲罰自己既可以黎挑戰一下,68蚊一餐,真係抵到爛啦

懲罰完自己,又做左善事,心靈上好滿足