2024-10-14
間歇性就會想狂食一次就會諗起堆平民放題 但質素真係麻麻 唔想犧牲食物質素之餘又唔想食咁貴 半自助放題幫到我地😂😂🍱半自助放題($268/午餐)半自助當然有啲食物唔係任食啦 冇得任食嘅包括1️⃣和風沙律2️⃣雪糕球3️⃣日本直送刺身塔(+HK$88 香蔥拖羅火山配秘製"榨 柚子")❤️5款即做串燒/料理/天婦羅選擇超多不能盡錄 以下節錄嘅係對我黎講較吸引嘅幾樣🤓最好嘅地方係可以重覆 5碟要同一款都得 例如可以5個甲羅燒 實行甲羅燒吃到飽😋😋🍢日產串燒鹽燒和牛粒/ 明太子雞腿串/鹽燒雞腎/千歲米豚腩片/🥟日產料理:甲羅燒 / 鹽燒三文魚頭/ 明太子雞翼/燒牡蠣 /味噌田樂茄子燒/吉列廣島蠔🍤日產天婦羅任食部分包括🍣即做手握壽司:加州卷、三文魚、油甘魚、火炙三文魚、火炙左口魚邊、香蔥吞拿魚蓉、八爪魚、飛魚籽、海膽魷魚、青芥辣八爪魚、明太子沙律🍚任食野菜盤、溫泉蛋紫菜飯、溫泉蛋稻庭烏冬🥘任食日本A4和牛、北海道米豚、廣島牡蠣(壽喜燒/日式豆乳豚骨湯底)📌晚市任食以上三款📌午市每款追加一次雖然午市係追加一次 不過過來人表示 我係食唔曬嘅 所以午餐食都夠曬了 可以抵啲🤗豆乳湯底好香甜 肉類質素高 可以任食嘅感覺
🍱半自助放題($268/午餐)
半自助當然有啲食物唔係任食啦 冇得任食嘅包括
1️⃣和風沙律
2️⃣雪糕球
3️⃣日本直送刺身塔
(+HK$88 香蔥拖羅火山配秘製"榨 柚子")
❤️5款即做串燒/料理/天婦羅
味噌田樂茄子燒/吉列廣島蠔
🍤日產天婦羅
任食部分包括
🍣即做手握壽司:
🍚任食野菜盤、溫泉蛋紫菜飯、溫泉蛋稻庭烏冬
🥘任食日本A4和牛、北海道米豚、廣島牡蠣
(壽喜燒/日式豆乳豚骨湯底)
📌晚市任食以上三款
📌午市每款追加一次
豆乳湯底好香甜 肉類質素高 可以任食嘅感覺食高質野真係大滿足🤓
🖇️加HK$68/每位
任飲啤酒 無酒精飲品