想舒服服慢活下既話,都幾推介😍食評🌟💬✰Lazy all day breakfast 🍳  有heart 😋平時出去食all day breakfast 好唔like D café 求其放D現成野落去,煮熱左就收我百幾蚊,見到依D真係想大巴大巴車落去。但依間café 既all day breakfast 見到有俾心機去整,同佢個名唔係好match, 一D都唔lazy😴我欣賞佢大啡菇🍄加左煙肉同芝士🧀一齊焗,食到菇味之餘仲會有D咸香味,咬落去仲好juicy。蛋都加左洋蔥同香葉一齊炒,炒得夠滑又唔會好水,調好晒味,唔洗再額外加鹽胡椒粉果D。腸係芝士熱狗腸,外皮煎到夠脆,一咬落去D芝士爆晒出黎。乳酪加左蜜糖,包都有烘過,但味道上就唔係話好特別。煙三文魚同沙律菜都係正正常常。整體上係鍾意既,絕對唔係hea你既all day breakfast😋✰墨西哥卷🌯 每一啖都有唔同滋味😍入邊包左蕃茄🍅 蛋🍳 薯餅🥔 酸椰菜🥬 芝士🧀 大啡菇🍄 (可以揀豬肉),一食落去,芝士同大啡菇既味沖左出黎先,之後蕃茄同酸椰菜會中和返芝士個油膩感,當你以為個卷會好乾既時候,炒蛋🥚又俾返濕潤既口感你,當你覺得差咁D咬口
想舒服服慢活下既話,都幾推介😍

食評🌟💬

✰墨西哥卷🌯 每一啖都有唔同滋味😍
入邊包左蕃茄🍅 蛋🍳 薯餅🥔 酸椰菜🥬 芝士🧀 大啡菇🍄 (可以揀豬肉),一食落去,芝士同大啡菇既味沖左出黎先,之後蕃茄同酸椰菜會中和返芝士個油膩感,當你以為個卷會好乾既時候,炒蛋🥚又俾返濕潤既口感你,當你覺得差咁D咬口,個薯餅又俾返小小脆口既感覺你。
本身我係有小小嫌酸椰菜🥬太酸,但加返牛油果泥🥑落去,成個酸度又平衡返。當你食到膩既時侯,加D蕃茄他他醬落去,酸酸辣辣,又中和返個膩感。每次配唔同既醬落去食,都有唔同既體驗,都幾精彩🎉
Lazy all day breakfast
墨西哥卷