2018-09-18 4451 views
九龍灣新開既outbreak 想試好耐了,打風過後,2個家姐咁岩又唔駛返工,所以有機會約埋媽媽一齊黎食😎前一日本身想book定位,不過已經full booking😱😱😱所以只好walk in 😗😗餐廳開11點半,我地11點8就到左喇,已經差唔多有一半滿座,再過多半個鐘,已經full house,真係好誇張🤗🤗雖然4個大人,但我地都只係只左3個餐,因為有前菜沙律,餐湯 ,仲有黑糖包,同野飲,所以都真係好飽我地分別叫左1.肉醬意粉2.芝士白汁雞肉雜菜闊條麵3烤肉醬味豬肋骨咁多款餐湯我最中意就係飲蕃茄濃湯,因為真係好好味,湯入面混入左小小黑椒同蕃茄肉,真係無得頂呀!黑糖麵包都保持到佢既水準,最欣賞係佢可以無限食😎🤭,如果餐湯都可以無限飲,你話幾好呢🤤🤤🤤唔記得影左相先食😅😅不過呢個豬仔骨真係都係好好味有小小蜜糖味,肉質鮮嫩,會再encore肉醬意粉就不過不失吧望落去好似好好味,但實際就真係好嘛嘛,雜菜同白汁闊仔麵唔太夾,雞肉又無乜味整體黎講,餐廳既環境好舒適,侍應既服務態度都好好呢

我地分別叫左
黑糖麵包
烤肉醬配豬肋骨
唔記得影左相先食😅😅
不過呢個豬仔骨真係都係好好味
有小小蜜糖味,肉質鮮嫩,會再encore
肉醬意粉
肉醬意粉就不過不失吧
白汁雞肉雜菜闊條麵

整體黎講,餐廳既環境好舒適,侍應既服務態度都好好呢
2018-09-18
$90 (Lunch)
蕃茄濃湯配沙律菜
黑糖麵包