2020-03-06
Appetizer Combo 烤肋骨雞鎚芝士薯條拼盤$168呢個拼盤有烤豬肋骨(5條),雞鎚(4~5件),芝士薯條,烤車里茄。豬肋骨易咬鬆軟 焗得岩岩好👍🏻雞鎚烤得酥脆佢好熱辣辣🥰 最出色係個芝士薯條真係好好食 炸得非常酥脆 一口接住一口咁食😁 好滋味再配上溶左既芝士真係邪恐首選🤤! 烤車里茄咬落去有小小汁唔算多汁🤔車里茄我覺得還可以 可以更加好👅New Zealand Lamb Chops 燒紐西蘭羊扒$248 +配焗薯仔 Loaded Baked Potato $30 羊扒有4條 正常 無根唔會難咬 不過好似煎得耐左小小 有啲韌。🧐個薯仔都幾甜 而且濕潤 不錯👍🏻USDA New York Strip 美國紐約牛扒(12OZ) $298 + 配焗薯仔 Loaded Baked Potato $30 牛扒覺得好韌 我就不太喜歡 但朋友覺得還可以 但得覺得呢個價錢可以提供更好的😂Sparkling Strawberry Lemonade $48係一杯士多啤梨有汽飲品 食完啲扒 再飲一啖,可以消滯☺️ 佢唔會好甜亦唔會係個種藥水味 士多啤梨味唔會好重 我覺得有汽水部分偏多。Man
配焗薯仔 Loaded Baked Potato $30
Mango Strawberry Cider 芒果草莓蘋果酒沙冰$88
有淡淡的芒果同士多啤梨味道 不會搶左蘋果酒的味道 如果喜歡飲蘋果酒應該都幾中意!
另外提提佢個黑糖燕麥包真係好好食💕 咬落非常軟糯😌 總括而言,今餐最喜歡的竟然 Appetizer Combo 烤肋骨雞鎚芝士薯條拼盤同黑糖燕麥包🤣🤣😍