📍深水埗 𝚂𝚑𝚊𝚖 𝚂𝚑𝚞𝚒 𝙿𝚘❝想試好耐既水果撻網店🥧cafe有切件現貨試!✌🏻😋❞特登黎食撻😚中意有切件 可以隨時較方便食 又可以試多幾款味😙不過撻皮都淋左 大概因為切件存貨係cafe係擺1-2日…無可避免但有啲可惜😢遲下有機會想訂原個即日食!👻🌰🍊栗子蜜柑撻 $55 (4/5)層次豐富 栗子味好濃 有d甘苦tim! (唔知係唔係有落酒?!) 唔會好甜 我覺得配柑既酸香又幾夾🤪 (朋友唔中意柑我清晒d柑😌) 蛋白脆餅淋左變得煙韌🥲🍈蜜瓜乳酪芝士撻 $55 (4/5)Greek yogurt cream輕身微酸 好香滑😗底係芝士蛋糕 帶少少柚子香(有幾粒柚子酸jelly!)驚喜位係上面既parma ham脆脆🥓好衝擊既鹹香🤪🍵𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝐚 𝐃𝐢𝐫𝐭𝐲 $55 (4/5)☕️𝐂𝐫𝐞𝐦𝐞 𝐁𝐫𝐮𝐥𝐞𝐞 𝐂𝐚𝐩𝐩𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐨 $45呢度既飲品都唔錯 feel到員工好有心機 又會介紹😚個樣好靚 兩層分明💚🤍輕輕飲上層係超濃既抹茶 大啖飲就溝埋底下既奶😆好滑身 都唔會太甜👍🏻꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂📍Bonding coffee深水埗基隆街145號宏德樓地舖
📍深水埗 𝚂𝚑𝚊𝚖 𝚂𝚑𝚞𝚒 𝙿𝚘
❝想試好耐既水果撻網店🥧cafe有切件現貨試!✌🏻😋❞

🌰🍊栗子蜜柑撻 $55 (4/5)

🍈蜜瓜乳酪芝士撻 $55 (4/5)

🍵𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝐚 𝐃𝐢𝐫𝐭𝐲 $55 (4/5)
☕️𝐂𝐫𝐞𝐦𝐞 𝐁𝐫𝐮𝐥𝐞𝐞 𝐂𝐚𝐩𝐩𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐨 $45

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂