2023-07-26 334 views
餐廳:滿屋日本料理地區:荃灣地址:荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓日期:27/6/2023時間:6:40人數:2人 等位: 0min價錢: $1293突然口痕咩都想食,於是決定食放題😋因為想食咩都可以滿足曬唔使煩🤣食放題最好係咩都有:刺身、壽司、手卷、煎鵝肝、燒牛仔粒、火鍋、各式炸物、串燒以及天婦羅等,適合口味不同既朋友齊齊享用😆刺身款式十分多不過我哋淨係主力嗌三文魚、北海道帶子、赤蝦,肉質結實,彈性十足,食落清甜美味又新鮮!👍壽司最愛係火炙牛肉壽司、仲要係和牛真係冇得頂🤩軍艦一定要嗌海膽,味道甘甜,質感細膩,幾乎入口即溶,完全冇揸流攤絕對新鮮😚靠佢食回本🤣和風汁牛柳粒好食,牛肉唔會柴全部食晒!鵝肝係濃濃既油香🤭我哋兩個就各有所好😂我自己就非常中意油脂豐富同細緻綿密既口感,對我就一番味覺享受😎炸物方面雞翼同炸香芋炸到好好食🤤 encore左三次🤣更有炸至酥脆既天婦羅蝦,皮薄酥香十分高質!推介必吃長腳蟹,啖啖肉,仲保持肉質彈牙鮮甜,正👍👍👍燒菠蘿都好正,每嚿都好甜😝唔會有渣幾乎每樣都中上水準,期待朋友九月係英國返嚟再帶佢黎食心心念念既放題😙
餐廳:滿屋日本料理
地區:荃灣
地址:荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
日期:27/6/2023
時間:6:40
人數:2人
等位: 0min
價錢: $1293

放題最好係咩都有:刺身壽司、手卷、煎鵝肝、燒牛仔粒、火鍋、各式炸物、串燒以及天婦羅等,適合口味不同既朋友齊齊享用😆
壽司最愛係火炙牛肉壽司、仲要係和牛真係冇得頂🤩

和風汁牛柳粒好食,牛肉唔會柴全部食晒!
炸物方面雞翼同炸香芋炸到好好食🤤 encore左三次🤣
更有炸至酥脆既天婦羅蝦,皮薄酥香十分高質!
推介必吃長腳蟹,啖啖肉,仲保持肉質彈牙鮮甜,正👍👍👍
燒菠蘿都好正,每嚿都好甜😝唔會有渣