記得好幾年前已經想食大坑間九重鮮,但後來冇約得成,今次去紅磡探親戚,經過見到有九重鮮,即刻夜晚走去食🤓一落條樓梯就見到韓服可以著黎影,又有韓式鼓係到,影相一流入到去座位都幾闊落,地方夠大,中間仲有個自助區,可以自己夾野食都幾多種類揀,唔計海鮮,食呢到都可以飽呢個醬油蝦、鮑魚,一出店員就會打鼓吸引食客出去拎,好快比人拎哂但會keep住出,唔怕冇得食出面仲有我中意食既魚糕串去到韓國必食,由其係冬天食完飲埋湯暖笠笠味道好香,魚糕彈口,食左好幾串都仲想食飲埋啖湯甜甜地返返位等個海鮮塔熟,就可以一層一層食首先有蝦、象拔蚌、牛,蝦🦐好新鮮爽口,好鮮甜象拔蚌夠彈牙,有咬口,又夠甜,好想encore牛肉味夠重,唔會太老,熟度岩岩好元貝,我連汁都飲埋夠清又好鮮甜成個元貝食啖啖肉龍蝦一人半隻啖啖肉,蝦蚶都好多肉好正,食得出海鮮都好新鮮我最中意既貝殻類兩款蜆都好甜,冇沙咁樣蒸黎食最食得佢既原味同鮮甜魚就好滑,清蒸冇加其他調味,就咁食都覺得好嫩滑,唔老小食多滋味最後係鮑魚同蔬菜,唔止出面有鮑魚,入面仲有原隻清蒸夠咬口彈牙其他蔬菜都好甜,特別係粟米出面仲有飲品任飲好多款韓國飲料呢個價錢可以食到咁多海鮮同半自助食

一落條樓梯就見到韓服可以著黎影,又有韓式鼓係到,影相一流

都幾多種類揀,唔計海鮮,食呢到都可以飽

但會keep住出,唔怕冇得食

出面仲有我中意食既魚糕串
去到韓國必食,由其係冬天食完飲埋湯暖笠笠
味道好香,魚糕彈口,食左好幾串都仲想食
飲埋啖湯甜甜地

返返位等個海鮮塔熟,就可以一層一層食

首先有蝦、象拔蚌、牛,蝦🦐好新鮮爽口,好鮮甜
象拔蚌夠彈牙,有咬口,又夠甜,好想encore
牛肉味夠重,唔會太老,熟度岩岩好

元貝,我連汁都飲埋
夠清又好鮮甜
成個元貝食啖啖肉

龍蝦一人半隻
啖啖肉,蝦蚶都好多肉
好正,食得出海鮮都好新鮮

我最中意既貝殻類
兩款蜆都好甜,冇沙
咁樣蒸黎食最食得佢既原味同鮮甜

魚就好滑,清蒸冇加其他調味,就咁食都覺得好嫩滑,唔老
小食多滋味

最後係鮑魚同蔬菜,唔止出面有鮑魚,入面仲有原隻清蒸
夠咬口彈牙
其他蔬菜都好甜,特別係粟米

出面仲有飲品任飲
好多款韓國飲料
呢個價錢可以食到咁多海鮮同半自助食物,都唔錯既
間唔中想食韓國野都可以止下癮先