2019-06-21 128 views
呢間野平日行朗豪坊都成日心思思想食,今次終於約到朋友陪我試下。其實佢都成日有新野出。其實佢都仲有好多選擇,好似單點芭菲、蛋糕、雪糕咁,我今次黎主要係想食佢啲tea set。日本時令水果輕食佢雪糕可以自由搭配:純牛奶雪糕、純抺茶雪糕或mix。呢個set係我食既,主要想食生果😂日本蜜瓜,一向就好食,都無失望,好清甜,整整一份食完都幾多雪糕比較甜,牛奶味好重好香,係我鐘意既重牛奶味,所以都好好食。但因為牛奶味比較突出,更鐘意抺茶味既朋友就點純抺茶比較好。而且係我鐘意既口感,比較厚重,唔會太輕飄飄,食完好似無食既口感。而且可惜我掛住食生果,個底既雪糕熔熔地。另外,我點既係熱紅茶的,所以又可以中和一下甜品既甜,又暖一暖肚,覺得比朋友點凍檸茶好。日本宇治抺茶芝士蛋糕輕食呢個就係我朋友點既,因為自已個份已經好多就無食佢既,但佢都話唔錯,好食既。最後埋單266。

其實佢都成日有新野出。

日本時令水果輕食
佢雪糕可以自由搭配:純牛奶雪糕、純抺茶雪糕或mix。
呢個set係我食既,主要想食生果😂
日本蜜瓜,一向就好食,都無失望,好清甜,整整一份食完都幾多

日本宇治抺茶芝士蛋糕輕食

最後埋單266。