2018-01-29
📣📣📣📣📣📣📣📣📣英國名星廚師Jamie Oliver開設的意大利餐廳Jamie’s Italian首次於逢星期六、日推出心早午半自助餐,成人每位$295,可以任吃半自助吧的前菜,如麵包、鮮果、乳酪、火腿、芝士、沙律及甜品,另外再自選一款主菜。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹非常非常非常之吸引!Jamie Oliver分享入廚心得既節目,我平時都有睇嫁!佢係香港開店一直想試都未過。一睇到呢篇文章即book la!平時訓到日上三竿既我,為左食呢個半自助餐都要早起!我地book左11點,但係佢地set場影相,搞左成半個鐘先比我地出去拎野食,餓死人喇!佢叫地我揀左主食先,我地揀左Prawn Linguini,其實味道都係普普通通,麵有點硬Steak and eggs, 我地要七成熟牛扒,黎到變左五成,肉有點鞋,但牛扒上既麵包同蛋,就好好味既終於都出去拎野食最後仲有甜品同生果,呢兩款都拎左幾杯。最好味係tiramisu收尾埋單,打左個9折比我地,可能因為要我地久等30分鐘。
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
平時訓到日上三竿既我,為左食呢個半自助餐都要早起!
其實味道都係普普通通,麵有點硬