2023-12-31
除夕夜食放題,點知中晒伏!!!由食物質素講起,啲刺身一想到已經見到啲冰開始溶雪成水,每食一啖都覺得啲刺身唔新鮮。到熟食,未食過燒雞翼可以趕到好似柴咁😅😅羊肉串勁串,完全食唔落口((p.s.唔係臊味到員工服務質素,其實大部份員工都算正常。唯獨係一個着T恤嘅女人((講普通話嘅)),黑口黑面😅😅好啦,當佢唔識笑或者全家死晒笑唔出😅佢竟然送嘢食上枱嘅時候黑口黑面企喺我哋側邊示意叫我哋幫佢攞,重點完全冇講過任何一句說話,或者唔該,淨係企喺度望住我哋😅😅我哋已經幫佢set晒位,比個空位佢。請問呢啲係咩服務態度?😂😂唔講以為我哋先係服務員🤣🤣到間舖頭嘅衛生,廚房入邊嘅情況我哋唔知啦都唔敢想像,但眼見嘅地下同座椅都好污糟。仲有咁大間舖頭竟然唔收信用卡((話部機壞啦))但完全冇提早通知,好彩我哋兩個人食八百幾蚊都有現金,有啲成六至八人食點會個個有幾千蚊現金袋喺身,仲要冇提早通知😅😅應該要喺入座前提早通知。仲要呢間舖頭真係瘋狂漏單,見到隔籬枱客係咁追單真係辛苦。比錢買教訓😅😅冇下次
仲要呢間舖頭真係瘋狂漏單,見到隔籬枱客係咁追單真係辛苦。
比錢買教訓😅😅冇下次