之前試過灣仔QRE既分店已經想encore,上次去完科學園揸車去大埔超級城發現CHIMAC開左新分店,餐廳間中會推出不同優惠,今期因應三八婦女節同「愛回家」既群姐Isabella推出女神精品,我今日就叫左個二人特攻炸雞盒,有齊多款韓國主食同小食,超豐富~🌟二人特攻炸雞盒 ($168)▫️原味&蒜味蜂蜜炸雞腿肉 (12件)炸雞腿肉啖啖肉,酥脆既外皮同多汁既雞肉互相輝影,加上自家調製既蒜味蜂蜜醬,夠哂惹味,12件兩個人share食都超夠飽😎▫️魚糕串 (4串)▫️炸紫菜卷 (4條)韓式小食我就揀左魚糕串同炸紫菜卷,魚糕串口感彈牙,炸紫菜卷香脆可口,正👍🏻👍🏻👍🏻▫️韓式牛肉飯 (細)▫️泡菜豬肉飯 (細)呢個餐真係好豐富,仲有兩款主食,韓式牛肉飯好juicy,配上自家調配既醬汁,大滿足,泡菜豬肉飯都好出色,豬肉既鮮味加上泡菜既酸辣味道相互融合,推介😎▫️原味可樂▫️蘆薈樂

🌟二人特攻炸雞盒 ($168)
▫️原味&蒜味蜂蜜炸雞腿肉 (12件)

▫️魚糕串 (4串)
▫️炸紫菜卷 (4條)

▫️韓式牛肉飯 (細)
▫️泡菜豬肉飯 (細)

▫️原味可樂
▫️蘆薈樂
2023-03-15
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$80 (Dinner)