Restaurant: Twinkle Baker Décor (朗豪坊)
Terms & Details:
作為一個稱職既靚靚姨仔😎姪仔農曆生日💕當然要買個靚靚蛋糕同佢慶祝下🎂賀一賀佢之餘 · 仲滿足下我愛吃既慾望ᴛᴡɪɴᴋʟᴇʙᴀᴋᴇʀ新推出既「芒芒ᴍᴏɴsᴛᴇʀ」造型可愛趣緻 · 點睇都得人鍾意🥰重點係個蛋糕完美咁配合姪仔個形象係惹人喜歡既sᴡᴇᴇᴛ ᴍᴏɴsᴛᴇʀ 👻一打開蠟燭都未放好🤷🏻‍♀️隻sᴡᴇᴇᴛ ᴍᴏɴsᴛᴇʀ即刻9秒9衝過黎抱緊處理🙈兩隻大眼既怪獸似乎嚇唔走呢個小朋友仲要好得佢歡心💕但正所謂好既唔學 · 壞既就學哂阿姨我😮‍💨一路影相一路伸出佢既小手偷食🙈♡ 芒芒ᴍᴏɴsᴛᴇʀ ($388/ 4.5”)芒果口味既芒芒ᴍᴏɴsᴛᴇʀ蛋糕🎂兩隻大眼加小眼同糖粒裝飾 · 可愛感滿分但估唔到連裡面都好靚仔 · 切開層次分明芒果乳酪慕絲|芒果茸|蛋糕酸酸甜甜而芒果味夠哂香濃🥭最有驚喜係裡面有粒粒白桃果肉🍑口感層次豐富 · 風味即時提升番無咁單一一開始好驚造型蛋糕會偏甜死甜🙈但呢個蛋糕甜度岩岩好 · 岩哂一家大細齊齊食🕺🏻💃🏻難怪姪仔食完都即刻拎隻碗過黎叫「姨姨😇」仲不停叫愛你愛你💕💕😳果然芒芒ᴍᴏɴsᴛᴇʀ 有種神奇魔力🥰

作為一個稱職既靚靚姨仔😎
姪仔農曆生日💕當然要買個靚靚蛋糕同佢慶祝下🎂
賀一賀佢之餘 · 仲滿足下我愛吃既慾望
ᴛᴡɪɴᴋʟᴇʙᴀᴋᴇʀ新推出既「芒芒ᴍᴏɴsᴛᴇʀ」
造型可愛趣緻 · 點睇都得人鍾意🥰

兩隻大眼既怪獸似乎嚇唔走呢個小朋友
仲要好得佢歡心💕
但正所謂好既唔學 · 壞既就學哂阿姨我😮‍💨
一路影相一路伸出佢既小手偷食🙈

♡ 芒芒ᴍᴏɴsᴛᴇʀ ($388/ 4.5”)
芒果口味既芒芒ᴍᴏɴsᴛᴇʀ蛋糕🎂
最有驚喜係裡面有粒粒白桃果肉🍑
口感層次豐富 · 風味即時提升番無咁單一
一開始好驚造型蛋糕會偏甜死甜🙈
但呢個蛋糕甜度岩岩好 · 岩哂一家大細齊齊食🕺🏻💃🏻
難怪姪仔食完都即刻拎隻碗過黎叫「姨姨😇」
仲不停叫愛你愛你💕💕😳
果然芒芒ᴍᴏɴsᴛᴇʀ 有種神奇魔力🥰