2016-12-02 1664 views
由於今日係表姐搬屋嘅日子,黃昏我們去咗幫手,所以今晚我們叫咗「必勝客至Hot外送速遞」返嚟食!我們叫咗個4-5人套餐,之前我們食過海洋趣脆大厚批,所以我們今次選擇咗盛薈趣脆大厚批,呢款嘅肉類餡料比較多,感覺有啲啲膩!焗肉醬意粉嘅意粉都幾彈牙,肉醬嘅肉質都幾爽,味道唔會過酸!咖哩鷄肉飯嘅醬汁好香辣惹味,鷄肉好大塊厚身,肉質好嫩滑!另外我們再單點咗個千島海鮮大薄批焗得相當酥脆薄身,餡料有蝦肉、魷魚、蟹柳、吞拿魚等等等等⋯⋯配埋酸酸嘅千島醬,感覺唔會好膩!葡汁鷄焗飯嘅醬汁味道比較淡,但米飯都幾軟熟!蒜蓉包係一個麵包切開幾塊,每塊之間都搽上惹味嘅蒜蓉醬,包質好鬆軟!
另外我們再單點咗個千島海鮮大薄批焗得相當酥脆薄身,
葡汁鷄焗飯嘅醬汁味道比較淡,
但米飯都幾軟熟!
盛薈趣脆大厚批
4-5人套餐