炸雞可以揀有骨或者無骨,今次揀咗有骨嘅,店員有提醒因為有骨所以要等得耐少少,蜜糖加黃芥末醬非常香噴噴,未打開個盒就已經聞到陣香味,食落甜酸俱備,十分惹味,而且就算係外賣,層炸雞皮都仲係保持到脆口👍豬肉紫菜飯卷🥢飯卷放喺收銀處旁邊,賣相相當吸引,餡料豐富,除咗青瓜、蛋絲、醃蘿蔔,豬肉嘅份量都唔少,而且捲得扎實,夾起嚟都唔會散開,一條大概有10舊,係整得唔錯嘅韓式飯卷~韓式炒粉絲蓋飯🍚今次揀咗外賣,食物都包得好好,保持到整潔,而且樣樣食物都份量十足,即使只係買咗3樣野食都覺得有啲重,依間餐廳除咗外賣亦有堂食嘅位,menu有啲唔同,今次平日夜晚嚟到見到坐滿人,買外賣嘅人都唔少,睇嚟都幾受街坊歡迎!
韓式炒粉絲蓋飯🍚