2022-09-23
這間川川辣辣位於天水圍T-Town South2樓店舖,係一間新開川菜,店面環境装置都幾好🤔坐著感覺都幾舒適😙,食物方面都好有水準,喜歡食辣嘢同道地食物嘅朋友唔錯之選👍!.水煮田雞 $128呢一窩水煮田雞夠哂惹味😋望著都好想食,色香味夠哂剌激帶點辣口🤑,喜歡食辣野嘅朋友之選,田雞肉質嫩滑口帶點辣味口感都唔錯!.晚市招牌酸菜魚 $108白飯 黃金小饅頭2件 凍豆漿 跟餐+$10呢一款招牌酸菜魚係店舖必食之一,賣相相當之吸引🤤,金黄鮮甜酸味嘅湯厎味道十足,配埋滑滑嘅魚塊十分之美味😋好有別的風味🤔,同時配埋金黃香口嘅饅頭,外香脆內軟綿又有口感,點埋甜甜嘅煉奶恰恰好!.川式口水雞 $68呢一碟口水雞賣相十分之吸引😮,望著都好想食🤤好有川式風味,係一款凍食唔錯嘅美食,口水雞肉質嫰滑又有口感🤔,味道帶點辣口相當之惹味😋,尤其是佢嘅醬汁相當之美味!.黃金炸饅頭呢一款炸饅頭望著都幾好🤔,金黃細細隻都好吸引🤤,一啖一口外香脆內軟綿夠哂香而脆口,我覺得好好食😋!.
水煮田雞 $128
晚市招牌酸菜魚 $108