2022-04-30 112 views
依間小店主打漢堡包,入面都幾多套裝配搭選擇,可以跟餐加飲品或小食,如果多個一個人食可以食二人餐,有兩個包,小食,飲品,經濟實惠。拉絲大啡茹牛堡、黑松露芝士牛堡漢堡包份量非常大,包皮鋪咗一層芝麻再烘乾,漢堡包賣相優雅,芝麻頗為香口先講拉絲大啡茹牛堡,入面有塊煎香左既大啡茹,配上一塊好厚的牛肉,加埋蔬菜都幾清新,唔會太油膩。再講黑松露芝士牛堡,包中間嘅黑松露醬滿到瀉,中間嘅芝士溶化入牛肉,用料新鮮,牛肉肉質非常鮮嫩,味道層次豐富。另外跟咗小食,單支骨炸雞翼,雞翼外皮炸到金黃色,但保存到入邊嘅肉汁,香脆又惹味,炸雞塊肉質幼嫩,好滑,如果2揀1我會選擇雞翼。薯條炸到好香脆,唔會好多鹽搞到好重口。價錢公道,整體幾抵食。

拉絲大啡茹牛堡、黑松露芝士牛堡

薯條炸到好香脆,唔會好多鹽搞到好重口。

價錢公道,整體幾抵食。