2017-10-25 437 views
剛剛轉左新公司,依加喺炮台山附近返工 我一帶既食店選擇超級多 今次經同事介紹就去咗北角近新光戲院附近嘅呢一間青藏牛肉麵嗰度試一試佢嘅牛肉麵。佢係喺一個唔太顯眼嘅位置,要再行到入先會見到鋪面。去但去到嘅時候已經人山人海!!想搵個位都好難。最終等咗大概10分鐘先有位坐低今次第一次食,跟住朋友介紹,就淨係叫咗一碗招牌牛肉麵 嘩牛肉份量超級多 牛肉片好薄 而且仲有好多莞茜 大家仲可以加好多生蒜 如果鍾意重口味嘅你哋就一定會鍾意呢一間牛肉麵,見到同台既食客都係一碗麵再加一串串燒咁,嘩成程都鬼死咁香,下次我都要試下先至得。
青藏牛肉麵

2017-10-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
青藏牛肉麵