2024-08-29 500 views
今日心血來潮想食韓國嘢😍😍 突然之間醒起呢間平靚正既韓式鐵板小菜配飯👍🏻 我叫左個辣雞肉鐵板燒配飯❤️❤️❤️❤️❤️佢啲雞肉真係食咁多次都係咁滑,同埋唔會好乾。而且咬落去起碼係有肉汁,加上佢啲雞肉切成一粒粒用鐵板炒過黎丄菜好掛汁🤤🤤 而且嗰啲椰菜吸收曬啲韓式醬甜甜辣辣零舍惹味好過癮😍😍 送飯真係一流👍🏻不愧係咁多年去食都係keep到水準🤤👍🏻 因為九龍區唔近我所以好耐都冇去。難得今次過銅鑼灣梗係要試吓佢😍男朋友叫左韓式鐵板牛小排配飯❤️❤️❤️❤️❤️佢呢個我之前都未食過,不過上網見有人推介,所以想試吓咁啱男朋友都鍾意食牛仔骨🤤🤤。個牛仔骨又係整到唔會太乾咬落去都有肉汁同埋可能佢煎過食落都好有焦香味,加上佢配埋韓式雪梨烤肉醬,甜甜地送返一流。而且佢有配幾舊小年糕,咬落去煙煙韌韌吸晒佢嘅烤肉汁好有嚼口🫶🏻🫶🏻意想不到嘅驚喜,估唔到呢個都咁好食👍🏻Hungry Korean (渣甸中心) (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街46-52號渣甸中心地下D號舖

我叫左個辣雞肉鐵板燒配飯❤️❤️❤️❤️❤️

男朋友叫左韓式鐵板牛小排配飯❤️❤️❤️❤️❤️

Hungry Korean (渣甸中心) (銅鑼灣)
銅鑼灣渣甸街46-52號渣甸中心地下D號舖
  • 辣豬肉鐵板燒