2024-02-13
今日嚟到銅鑼灣附近行街,心思思想食吓韓國嘢,於是就搵到呢間係利舞臺廣場入邊嘅餐廳!一出𨋢轉左就係啦我係大約8:00左右去到,平日嚟講都幾full😗呢度嘅Menu最主要都係炸雞為主,炸雞有好多款唔同嘅口味可以選擇👍🏻🍗蜂蜜黑蒜麻辣脆雞蒜味香濃,麻辣味都幾重,個辣味會一直疊加上去,味道有啲似食緊麻辣雞煲😝蜜糖就會可以幫手中和咗少少嗰陣辣味,都幾特別‼️份量都幾多,而且無骨脆雞啖啖肉,肉質都幾嫩滑👍🏻食炸雞,梗係唔少得醃蘿蔔啦!食到有啲膩嘅時候可以食一兩舊幫手解膩~🍅蕃茄玫瑰醬年糕相信有留意開韓國嘅朋友仔都知道,玫瑰醬早排好hit!! 玫瑰醬本身係辣嘅,而呢個就用咗蕃茄醬去代替韓式辣醬,啱晒怕辣嘅朋友可以試吓!🍫朱古力奶昔呢杯奶昔都幾大杯‼️我覺得個甜味啱啱好,而且啱啱食麻辣脆雞個陣,太辣嘅時候飲啖可以解到辣!best combination😆-總結:炸雞有好多唔同款式唔同味道,推薦鍾意食韓式炸雞嘅朋友仔嚟試吓~
一出𨋢轉左就係啦
我係大約8:00左右去到,平日嚟講都幾full😗