2023-04-19 84 views
久唔久嚟一次樂富廣場,原來食物都唔錯。行街過程中發現呢間主打酸菜魚嘅十三少,想食辣野嘅我哋緊係唔錯過!🥰。一入鋪頭已經聞到好香嘅野食味🤤,餐廳食物選擇幾多,而且份量都好足😎蒜泥青瓜-青瓜醃得入味而且keep 到爽脆,蒜泥份量幾多,好正。食落非常開胃😋十三少酸菜魚-主打「兩鮮」:魚每日新鮮,湯底每日新鮮熬製。份量足,大盤裝。湯底濃郁魚香,魚片肉無骨👍🏼啖啖肉,正。配料有大量酸菜,蘿蔔萵筍等。索晒湯,非常滋味。麻婆豆腐-送飯冇得輸!香辣豬肉碎加上嫩滑豆腐,汁香又惹味,而且唔會好油,食落負擔唔大紅糖糍粑-外脆內軟,口感好煙靱。沾埋紅糖,味道一流!飲後作甜點食正!*主菜撘配白飯十三少 (樂富)📍樂富聯合道198號樂富廣場1樓1211號舖

蒜泥青瓜

十三少酸菜魚

麻婆豆腐

紅糖糍粑

*主菜撘配白飯

十三少 (樂富)
📍樂富聯合道198號樂富廣場1樓1211號舖