2022-05-04 189 views
馬六.海南雞.喇沙.肉骨茶今日早收工同fd黎個fast dating😆😆5點幾適逢下午茶🫖 見到沒咩人等位 價錢又岩就入去試試 星加坡大蝦🍤米線🍜$62呢個米線有好多材料係入面有蝦🦐雞蛋 魚丸 豆腐皮 魚片 豆腐油渣等 🍜好足料 真係好滿足🥰🥰口感唔會單一 而個喇沙湯底真係好有椰奶味 個湯底完全金黃色 色香方面都好吸引🤤🤤馬六無骨海南雞飯🐔配巴生肉骨茶🫖$75唔係黃油飯岩曬 我比較中意純白飯🤣雞肉嫩口爽口 配埋我最鍾意嘅酸辣醬 夠惹味開胃🥰🥰馬拉盞通菜$26菜夠油水 但係又唔會太油膩 馬來菜多數重口味 但呢個通菜唔會太重口味 反而又啱香港人食 👍🏻👍🏻馬來街頭雞肉串(2串)$26我最愛就係烤雞肉 呢個小食真係靈魂必點❤️誠意推薦 好正宗馬拉味 用黎送飯或者米線剛剛好 如果覺得口味太重都可以食旁邊d青瓜番茄仔之類調和下
馬六.海南雞.喇沙.肉骨茶

星加坡大蝦🍤米線🍜$62