2023-08-17 41 views
間唔中都會斬下料返屋企加餸,但又唔想下下食叉燒/切雞呢啲大路嘢,呢日就試下新嘢😎嚟到銅鑼灣時代廣場附近嘅一豚豬手專門店🐷斬返隻招牌黑超豬手返屋企先。作為豬手專門店,除咗黑椒豬手係招牌,另外仲有脆卜卜嘅脆豬手,以及大阪燒脆腩卷、豬頸肉、雞髀、鴨胸等等,斬料返屋企都可以有啲新鮮感😆除咗原隻咁買,呢度仲有三十幾蚊嘅飯餐,直頭係糧尾救星🤑🤑係附近返工嘅人都可以試下。招牌黑椒豬手第一次嚟梗係試咗招牌先😛豬手好厚肉,肉質好滑好彈,豬皮厚厚一層,充滿膠質,真係有骨膠原嘅感覺😍😍食落好香黑椒味,店員斬豬手嘅時候最後會淋上醬汁,撈飯一流👍🏻人均消費:$100推介指數(10分為滿分):7.5分

招牌黑椒豬手

人均消費:$100
推介指數(10分為滿分):7.5分
2023-08-16
TakeAway
$100 (Dinner)