2021-07-19
突然想食雞煲又食唔落放題嘅時候 梗係要揀啲好味嘢食啦😆兩個女仔揀左半隻雞再加啲配菜已經好足夠😋飽到有剩🤪都可以好抵食bb辣都好夠味,雞件入味😋大大件雞可以啖啖肉而且肉質剛剛好唔會老🤪🤪除左雞佢嘅配料都好正芫荽、洋蔥都好好味,撈埋啲汁令到個洋蔥超級好味 難怪落單見到有得單點洋蔥做配菜 後悔冇加單😣😣食完雞之後會加湯打邊爐,味道都正正常常 啲配菜都新鮮同埋份量OK👍🏻飲品方面一定要叫大大杯凍檸茶 飲極都仲有 解辣一流 👍🏻仲試左野生葡萄籽味道就好似葡萄蘇打加啲攪碎嘅葡萄籽 味道OK整體食物環境都OK,可以改善嘅係侍應上左雞煲幫我地開火之後 咩都冇講就走左 又無講聲要等幾耐可以食 搞到差啲燶咗 希望可以提醒下會更好不過為左個洋蔥都會再幫襯嘅!
不過為左個洋蔥都會再幫襯嘅!