2022-09-05 213 views
今日黎食tea,全舖得兩三枱客,勁冷清。哩間野剛開業嘅時候唔錯,價錢唔平,但食物勝在有質素,尤其係炸魚著條,之後整整下愈黎愈細碟。Anyway, 今日叫左XO醬豬扒炒公仔麵and凍奶茶。首先講個XO醬炒公仔麵,份量係細嘅,可能因為係tea set,但真係冇鑊氣,似用煎pan炒,而且落得唔夠XO醬,味道偏淡,不過就唔油唔咸囉,至於個豬扒就真係大件事,又薄又梅,似冇乜醃過嘅肉片咁。凍奶茶就大杯嘅,不過不嬲佢嘅水吧唔係好掂,杯奶茶冇茶味,一味得個甜字。最後埋單$62,真心希望佢做返好D,因為佢都曾經有D我覺得好食嘅野⋯

2022-09-05
$62 (Tea)