第1, 我上次黎食加5蚊轉魚腩粥出魚片粥比我,我同職員講,佢一睇都話係喎,魚片黎,之後佢走埋去搵經理,佢竟然聲大夾惡話佢地無魚片,咁個廚房都幾識魔法。果次我就無追究就咁算。第2,每次叫外賣咸蛋燒肉飯果半隻咸蛋都會消失,明明已經拎果陣問佢入面真係有咸蛋,佢實牙實齒話有入面都係無,佢就係覺得你唔會返轉頭問佢拎,打落去佢都會收你線。最後今次仲衰,仲要晚餐叫燒味飯竟然碗上唔係碟上,咁樣呃錢真係好痴線。我又加5蚊叫左油飯啦,佢出黎白飯我問出菜果個竟然話佢地係淡既油飯,嘩,咁你淡到落一滴油收我5蚊。我就食一啖問職員話呢個係白飯黎呀可,事件又重複,佢又係話係喎,白飯,之後佢走埋去同一個齊陰女經理又黎料,佢係會隔好遠大叫話係咁嫁油飯,跟住仲話佢地淡版油飯黎張單岩呀,我話張單岩你廚房係咪出錯呀,我仲叫佢筆幾啖試下。之後佢仲想話拎走我碗野轉白飯,我心諗你拎入去吐啲口水比我就話變左白飯咪仲衰。無人理你嫁,啲職員同經理離遠望住我,我果下已經想走,根本唔係我叫既野,卒之個經理見我啤住佢佢先行埋黎仲大我,話你而家想點,我咪叫佢係電腦改返點左白飯囉。一次又一次既機會,極差既態度,佢咁樣呃下呃下我都比佢呃左幾個牛腩麵
一次又一次既機會,極差既態度,佢咁樣呃下呃下我都比佢呃左幾個牛腩麵,咁我唔好去食天后牛腩麵,睇黎張會員卡都可以丟。
2023-08-23
$180 (Dinner)
  • 態度極差,比錢買難受