2019-07-17 54 views
朋友聚會總離不開打邊爐同放題,選擇多照顧到每個人需要之餘,仲可以邊坐邊傾計!今日我哋就去咗旺角嘅一間雞煲火鍋店,呢間雞煲火鍋店專賣惡魔雞煲,即係夠晒麻辣嘅雞煲。惡魔雞煲分咗小惡魔、中惡魔、大惡魔同埋終極大魔頭,食半隻雞$158 ,全隻就$298 ,但係越食得辣就越平,如果叫中惡魔就會有全單九折,大惡魔就全單八折,如果你係終極大魔頭,咁就會有全單七折。呢度嘅雞煲唔係一味得個辣,佢仲有一般雞煲都有嘅香味,而且雞肉亦都唔會炒得太老,非常之唔錯。另外呢度嘅海鮮同牛肉質素都唔錯。有部份嘅食材可以單點又或者任食整體來講,如果你鍾意食辣嘅話,而且你食得好辣嘅話,就一定要黎試吓啦

另外呢度嘅海鮮同牛肉質素都唔錯。

有部份嘅食材可以單點又或者任食

2019-05-28