Hiring
Hourly
Up to $18,800
Monthly
2011-07-05 20 views
星期一既下晝 悶悶地又見有少少餓見到商場入面既柱賣哂廣告咁有大大隻字寫住和民一於去食下午茶 反正我從來都未試過下午茶時段去幫襯和民/和亭$32 星鰻魚天婦羅卷有6件 仲有碗麵豉湯同細沙律 都幾抵食沙律既芝麻醬好醒胃 所以連最後一粒粟米都唔放過食得乾乾淨淨星鰻炸得脆脆的 味道ok$29 朱古力芭菲可能係天氣熱 曬到個人好興 特別想食雪糕降溫見到杯雪糕一黎到 賣相絕對做到同張相似模似樣細心既服務員專登一次過拎左2隻甜品羹俾我同darling一人一隻 哩點絕對抵讚1球雲尼拿 1球朱古力 仲有1粒mini size內藏雪糕既puff 2條朱古力味威化卷雪糕面仲有左少少杏仁片同朱古力醬 講起上黎都好耐冇見過餐廳d雪糕上面有杏仁片中間有好幾粒咖啡凍 底層有粟米片一路食一路覺得好驚喜 不過同時感覺自己好似大鄉里出城咁 總括黎講呢下午茶既質素幾好 做到價錢同質素成正比最抵食就係下午茶餐包埋野飲 唔係得汽水揀架 飲奶茶咖啡烏龍茶都唔駛加錢如果唔係今日特別想食雪糕 應該會揀新出既Cream Brulee 試下只係$15咋 仲包野飲喎 咁當然我冇試過就唔知個size啦 不過睇相起碼
星期一既下晝 悶悶地又見有少少餓

一路食一路覺得好驚喜
不過同時感覺自己好似大鄉里出城咁

總括黎講呢
下午茶既質素幾好 做到價錢同質素成正比
只係$15咋 仲包野飲喎 咁當然我冇試過就唔知個size啦 不過睇相起碼都有10啖啦

唯一要彈就係隻甜品羹有少少油跡 次次去食和民/和亭都會發現d餐具有污糟
唔係碟就係羹 哩樣真係要改善
2011-07-04
$35 (Tea)
  • 朱古力芭菲