2018-11-10 62 views
以前聽過啲朋友講有間餐西餐廳好唔錯, 今日終於有機會來到品嚐,當我嚟到呢度有個驚喜喎,呢度嘅設計、裝修好有格調,好似一個火車廂咁,牆身有啲銀幕播放著風景,可以坐著火車一邊欣賞風景,一邊享受晚餐,真是其樂無窮,好有旅途嘅感覺。泰式香辣海鮮墨魚麵,有少少辣,唔算太辣 ,對於一個唔食得辣嘅我嚟講,真係適合不過啦! 墨魚麵都可以,不過墨魚味就唔夠濃味,加上一隻脆炸嘅軟腳蟹,就提升咗麵嘅面嘅質素。西班牙伊比利亞黑毛豬,肉質好嫩,又唔黐牙 沒有硬嘅感覺,唔需要點任何醬汁,第一口 咬上去,就感覺肉汁好豐富,如果再加埋佢嘅 秘製汁料,真係一個好好配搭,值得一試。 辣肉腸火箭菜pizza,佢嘅芝士好香呀, 加埋啲少少辣肉腸,好有口感美味,食嗰陣時加啲火箭菜一齊食呢,個感覺係好匹配唔錯

2018-11-03
Type of Meal