愉景新城呢邊成日有活動,鳥山名勁似龍珠嘅鳥山明,成日都經過👀 今日終於一食!裝修都幾雅致,適合同朋友傾偈聚會第一次食入秋原條秋刀魚刺身,原來係咁好食㗎,今次重新認識秋刀魚💗 和牛牛展有6片,口感紮實,牛味香濃。海鰻壽司又係意想不到,肥美嫩滑,芝士吉列蝦反卷屬5星推薦,外層有櫻花蝦脆脆,好好味😋 牛油果軟殼蟹反卷都係必叫之選,最後仲有吉列黑豚豬扒定食,有沙律、前菜、漬物、麵豉湯、珍珠飯同朱古力蛋糕,吉列豬扒炸得好香脆,成個set好圓滿!幫我地refill水嗰位姐姐非常之好人,臨走都忍唔住同佢傾咗一陣,好少會見呢啲秒速幫我哋refill水嘅姐姐🙌🏻

裝修都幾雅致,適合同朋友傾偈聚會

2024-09-23
  • 秋刀魚