2023-01-07 116 views
Buraq by Osman bey📍Shop G08, G/F, Discovery Bay North Plaza, 92 Siena Avenue, Discovery Bay🍾用餐體驗去Discovery Bay玩☺️見到呢間餐廳好有特色,平時好少食土耳其菜,所以就去試下啦!🤍MIX BBQ PLATE 烤雞肉、羊肉、牛肉拼盤 $338貪心嘅我地咩串燒都想食,所以索性叫左個2人盤!擺盤對稱好岩打卡用🫶🏻食到大滿足🥰最欣賞佢個漢堡竟然係用羊肉做,好香好正🤤🤍CHEESE PIDE $108呢個土耳其Pizza超級驚喜😙😙Size驚人之餘,個餅皮仲非常非常鬆軟,配埋個芝士🤭真係好味到難以形容!!!記我趁熱食啊,超讚😍🤍TURKISH COFFEE $35咖啡就飲得多,土耳其咖啡都係第一次試!細細杯咁,有好濃郁嘅咖啡味,如果怕苦仲有兩粒糖送畀你配住飲添😝好細心呀😘🤍AYRAN $30🤍GUAVA JUICE $30因為食左串燒,所以叫返果汁同乳酸飲就岩晒😋🤤推薦推薦/味道 🌟🌟🌟🌟🌟環境 🌟🌟🌟🌟🌟服務 🌟🌟🌟🌟🌟衛生 🌟🌟🌟🌟抵食 🌟🌟🌟🌟
Buraq by Osman bey

🍾用餐體驗

🤍CHEESE PIDE $108

🤍TURKISH COFFEE $35

🤍AYRAN $30
🤍GUAVA JUICE $30
因為食左串燒,所以叫返果汁同乳酸飲就岩晒😋🤤推薦推薦

味道 🌟🌟🌟🌟🌟
環境 🌟🌟🌟🌟🌟