Work life balance好重要🥹放假梗係要把握機會出去玩😤香港已經去到冇地方好去😖前排朋友介紹入去愉景灣行吓🍾就成就咗我喺香港第一次食土耳其菜嘅體驗之旅🇹🇷-🐑Lamb doner (tombik bread)睇餐牌唔識分doner同main course😂原來前者係肉碎咁上🔪而後者係串燒形式咁上🍡今次揀咗用肥嘟嘟嘅包包住肉碎咁食🥯完全係一個新體驗-🍕Lahmacun呢個係辣肉碎pizza👅中間設有蕃茄生菜等等可以幫手解辣🤣份量超大🥰三個人食都夠😏-🧇Kunefe土耳其嘅芝士蛋糕😮原來係熱辣辣咁上枱🔥味道係甜啲嘅👅個皮係用類似椰絲同開心果組成🤝🏻而餡係用mozzarella cheese🧀 -☕️Americano Coffee土耳其風鐵杯😎有feel💡-☕️Pasha Coffee類似latte🫡
🐑Lamb doner (tombik bread)
🍕Lahmacun
🧇Kunefe