2019-04-05 576 views
黎得愉景灣當然要食下西餐,午餐時間見到呢間餐廳都幾多人食緊。正所謂有人既地方就有好野,決定同屋企人一試!Set lunch有4個選擇,揀左香煎盲鰽同烤豬扒share。西蘭花湯湯同沙律之間揀左湯,有跟麵包。湯好香而且creamy😋正!香煎盲鰽個魚煎得好靚!個魚好滑、而且好香口👍🏻 配菜配左薯蓉,個薯蓉都好好味,一樣都係又香又滑!烤豬扒連骨合我心意,因為連骨位會滑d鬆軟d!肉質都唔錯,易咬。至於配菜係甜薯蓉,同樣好香好滑,而且可以幫到解油膩感,始終食得多肉點都會少少膩嘛香橙mocha mousse甜品同野飲之間揀左甜品,有橙皮絲係mousse入面,mousse個質地都夠滑,唔錯既甜品,完美作結呢一餐👍🏻

西蘭花湯
湯同沙律之間揀左湯,有跟麵包。湯好香而且creamy😋正!

香煎盲鰽

烤豬扒