2017-09-06 179 views
返完工,同朋友亂咁行入一間地鐵站附近嘅cafe食。一黎就俾牆上嘅大手加動物吸引住,又見環境寧靜同舒服。唔理3721就坐底叫嘢食賣相幾好,味道唔錯嘅黑朱古力抹茶沙冰。抹茶同朱古力都唔會搶對方風頭,夾得幾好一啖就食完無骨嘅雞翼,方便又好食,啱晒我呢啲懶人食三文魚配忌廉蘑菇汁意粉意粉軟硬適中,嗰汁又唔太鹹,都唔會太多cream,味道同份量啱啱好  食完之後,仲想食多碟最令我surprise 係係係係個士多啤梨西瓜蛋糕。雖然我唔多鐘意食士多啤梨加西瓜,既然係招牌蛋糕,所以就試下。一試就食唔停, 中間層cream唔會好濟,餅底有杏仁粒,加埋士多啤梨同西瓜,感覺好清新!

黑朱古力抹茶沙冰

一啖就食完無骨嘅雞翼,方便又好食,啱晒我呢啲懶人食

三文魚配忌廉蘑菇闊麵

三文魚配忌廉蘑菇汁意粉