2023-01-07
之前行經好多次都裝修中,終於等到有得食今晚兩個人試左口水雞刀藥膳罐湯削麵,宮廷水餃,小炒皇同小龍包口水雞份量都幾多,肉質都幾好吾會太辣,刀削麵好有咬口吾會太林或太硬,個藥膳湯底凍天去食食完暖笠笠,以前想食刀削麵要特登走去荃灣或銅鑼灣食,見餐牌內容同上菜個鍋覺得熟面口,同店員傾開原來就係銅鑼灣同一個老闆,吾怪得咁似啦,以後吾使出城都可以食到喇無諗到呢度仲有小菜,先試過小炒皇,材料同外面食既差唔多,不過佢哋吾同係有炸左既芋絲圍邊,香口好味👍宮廷水餃係煎餃有個蛋係底幾靚,原來仲可以選擇其他雲吞餡,下次試吓小龍包等得最耐,佢哋話要即叫即蒸所以要耐啲,夾起都無爛,合格見到隔離枱食酸菜魚都幾靚,下次要試埋單時收銀姐姐話新開期間附近住戶有88折,咁又幾抵食喎總體份量幾足,選擇都算多,將軍澳區人又多個選擇,會再去食
見到隔離枱食酸菜魚都幾靚,下次要試
埋單時收銀姐姐話新開期間附近住戶有88折,咁又幾抵食喎
總體份量幾足,選擇都算多,將軍澳區人又多個選擇,會再去食