2021-04-04 3015 views
復活節假期,出去食個飯,未到6點,原本想去11樓,點知冇訂位就冇位,咁是旦就揀了呢間,點知有意外收穫。好耐冇寫食評,睇返openrice睇下點解最初冇諗過食呢間,原來係因為太耐冇食評,所以一早排除了,咁就等我寫個簡單嘅食評啦。原本冇諗住寫,所以冇影相,只有張單所有餸都幾好食,孖寶係燒鵝+焗蠔,油雞+煎蝦,座位都舒適,環境亦不太嘈,服務員都親切。講返個意外收穫,就係送嘅甜品……蛋散 超開心 其實,如果之前睇咗呢度嘅食評就會知佢一向都送的,唔知就超驚喜 賣相同之前嘅食評啲相一樣,想知就睇其他食評參考下啦!最後聲明一下,人數5位係分兩張枱嘅,食完7點,全部枱都坐滿了,應該好多熟客,唔駛靠睇食評

原本冇諗住寫,所以冇影相,只有張單

超開心
賣相同之前嘅食評啲相一樣,想知就睇其他食評參考下啦!

2021-04-04