2019-08-16 114 views
今次我地就試下深水埗一間既意大利菜,可能平關係,人流比較少,所以比較安靜,方便我地傾下計坐低就俾有啲前菜我地,好似係手工包配黑醋,幾特別,好似薄餅,但口感就比較硬,之後員工就推薦左我地幾道出名菜式蝦肉蟹肉沙律配芝麻醬出式在芝麻醬,用左5種醬汁溝成,好好食,配新鮮沙律菜真係一流炸薯條配香辣醬和黑松露醬薯條用左黑啤好浸過再炸,所以特別脆同唔會甘易淋,放耐左一樣甘好食,我自己一定係偏向黑松露醬,一上碟已經好香🤤🤤芝士四重奏我朋友話呢個薄餅真係好似係意大利食既一樣,簡單配料,但好香濃,用左4隻芝士,表面放火箭菜中和反芝士既膩,剛剛好護心牛配黑醋護心係牛既橫格膜,每隻牛就有一件,牛味特濃,中意食牛既朋友,值得一試😍我估大約5成熟,好軟身,完全無任何筋位,或咬唔到甜品“筋斗雲”師傳會不停出唔同甜品,員工話如果係記念日的話,師傳會特制只屬於你既甜品,所以好適合週年記念日or特別節日總括,環境同食物都一流員工都會詳細介紹每道菜式,讓我地知道當中既特別之處,希望人流會多啲💪💪

蝦肉蟹肉沙律配芝麻醬

炸薯條配香辣醬和黑松露醬

芝士四重奏

護心牛配黑醋

甜品“筋斗雲”

總括,環境同食物都一流