2016-12-21 3346 views
今年生日兒子說想要個朱古力蛋糕, 因我在灣仔返工所以午餐時間便在附近看看。 經過皇后飯店看見他有一款簡單朱古力蛋糕,看似不錯又不太大,於是決定放工經過買一個回家。因是即日買所以不能訂製生日牌,但反而得著一個驚喜,就是他們的普通生日牌比訂造的生日牌更特別, 是用曲奇餅來做牌,我覺得仲靚啲添。平時其他餅店通常用白朱古力來做生日牌,最後未必會食埋。但今次這個曲奇餅很好味,兒子很喜歡吃,又健康啲。本來諗住只是一個普通朱古力蛋糕 ,但食落 真係覺得個蛋糕好鬆軟,好有朱古力味但又唔太甜,好好味誠意推介給大家。還有,餅店的服務員也很有禮貌 值得一讚

誠意推介給大家。

還有,餅店的服務員也很有禮貌 值得一讚
2016-12-15
TakeAway