2014-08-05
知道SKY Bar係利舞臺開左分店已經一排,噤岩行經銅鑼灣,終於可以黎試下喇!一入到去就覺得裝修好靚,侍應帶左我地去近桌球台既位坐,原來平日既夜晚都有好多人,下次再黎都係book位穩陣DMenu上面既選擇都幾多,好貪心樣樣都想食, 但兩個人得兩個肚,最後叫左三樣野~叫左個平時唔係好多地方食到咸豬手,朋友同自己都好鍾意食豬手豬手好大隻好足料,肉質好淋,好入味,個皮煙煙韌韌好好味!側邊D薯蓉真係古你唔到,本來驚太飽唔唸住食,但原來個薯蓉都係焦點所在,最後比我地清左令外叫左個蒜蓉包配黑松露蟹肉醬黑松露蟹肉醬好香,有淡淡蟹肉既口感,配焗到脆bokbok既蒜蓉包,好想encore D包,D醬仲要多到食極都食唔完,可以就感食最後留肚食埋個甜品~焗蘋果!原個蘋果用酥皮包住焗,加上雪糕,又凍又熱好正~加上蘋果唔會太甜,食甜品都好似食得健康D今餐好滿足!食物同環境都唔錯,已經同朋友講好下次要再泥試其他
叫左個平時唔係好多地方食到咸豬手,朋友同自己都好鍾意食豬手
豬手好大隻好足料,肉質好淋,好入味,個皮煙煙韌韌好好味!
側邊D薯蓉真係古你唔到,本來驚太飽唔唸住食,但原來個薯蓉都係焦點所在,最後比我地清左 令外叫左個蒜蓉包配黑松露蟹肉醬
黑松露蟹肉醬好香,有淡淡蟹肉既口感,配焗到脆bokbok既蒜蓉包,好想encore D包,D醬仲要多到食極都食唔完,可以就感食 最後留肚食埋個 甜品~焗蘋果!
原個蘋果用酥皮包住焗,加上雪糕,又凍又熱好正~
加上蘋果唔會太甜,食甜品都好似食得健康D 今餐好滿足!食物同環境都唔錯,已經同朋友講好下次要再泥試其他