2019-04-05 1202 views
南豐紗廠係文青新興既打卡熱點。住係荃灣,無理由唔黎行下。Lunch time 黎到,想搵野食。但呢d 既餐廳輕食為主,想搵d 飽肚正餐唔容易,見到3樓呢間burger 係灣仔既分店。灣仔果間未食過比較唔到,但都呢到既burger 真係唔錯,仲有有heart 既lemonade 飲tim!Burger 個軟得黎又有牛油香烤過,牛肉煎到外脆入面但仲係好juicy! 餐既side 我+$8轉左個薯條做炸雞塊,原本以為係急凍nugget,原來係真.雞肉塊。 熱辣辣好味,份量又多又抵!不過另外一個餐 本來想試下佢個手切薯條,但賣哂。好可惜。下次可以再encore! Lemonade 鮮制,仲飲到鮮青瓜片同薄荷葉既清新,好正👍🏻👍🏻👍🏻出面對住個平台,天氣好可以買完拎出去食都唔錯😆

出面對住個平台,天氣好可以買完拎出去食都唔錯😆
cheese  burger
炸雞塊
2019-04-05
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$128 (Lunch)
cheese  burger
炸雞塊