(Non-member)
2006-10-04 1 views
上次在此店食dinner, 叫左一個雜錦意大利并盤,一個Barcelona Pizza, 一個龍蝦及大蝦白汁天使麵,仲叫左四杯啤酒.個pizza 好好食,好薄身,d材料好多,唔”姑寒”.而且個意份既白汁做得好好,雖然d蝦少d.個并盤d野好新鮮,每樣野少少,d材料都幾特別,不過可能唔係好o岩香港人口味.我見隔離有人order左一個三文魚沙律,都好似好正.佢個wine list 都有好多酒選擇,而且dwaiter 仲會recommend 你,service 好好.我同佢講我未飲過意大利啤酒,佢話如果唔o岩飲可以換其他野飲俾我,都幾有誠意.最美中不足係佢冇咩甜品,最後check out $425.我覺得OK, 唔算好貴,不過間餐廳真係好細,坐滿都幾迫.
個pizza 好好食,好薄身,d材料好多,唔”姑寒”.

我見隔離有人order左一個三文魚沙律,都好似好正.

最美中不足係佢冇咩甜品,最後check out $425.
我覺得OK, 唔算好貴,不過間餐廳真係好細,坐滿都幾迫.