2024-10-23 765 views
放假就要出去玩~而最chill就係西九龍海濱公園,而圓方餐廳都相當出色~同朋友係附近玩,揀左一間有得食放題餐廳~睇睇下放題真係有d吸引點左放題套餐~係悠閒日子肯定係要慢慢來~可以睇到大隻龍蝦,新鮮大蝦,青口,三文魚,吞拿魚~滿滿豐富蛋白質營養~跟著揀左多款口感火腿片同配菜芝士,哈密瓜,醬青瓜,我真係太鍾意食青瓜,搭配火腿真係好出色~仲有德國脆烤豬腩肉,皮脆內嫩,唔點醬汁都已經夠味~仲有沙律及素菜,滿足素食主義愛好~套餐仲可以選多一款Main,我地揀左鱸魚同香煎豬里脊肉鱸魚肉皮脆薄而肉香嫩多汁,南瓜汁為鱸魚添加一絲甜意。豬里脊肉份量都唔少,緊實肉質配上濃郁蘑菇醬汁,醬香四溢,口感豐富。最期待係甜品都好多選擇同埋多水果選擇~每一款甜品都幾驚艷我,以為好甜,點知係啱好,有餅底,有酒底,仲有朱古力,芝士蛋糕!真係食完甜品都可以開心一整日。新鮮水果都唔輸甜品~每一款都係我最愛,多汁又甜滋滋~
同朋友係附近玩,揀左一間有得食放題餐廳~
睇睇下放題真係有d吸引點左放題套餐~
係悠閒日子肯定係要慢慢來~

仲有德國脆烤豬腩肉,皮脆內嫩,唔點醬汁都已經夠味~

仲有沙律及素菜,滿足素食主義愛好~

套餐仲可以選多一款Main,我地揀左鱸魚同香煎豬里脊肉

鱸魚肉皮脆薄而肉香嫩多汁,南瓜汁為鱸魚添加一絲甜意。
最期待係甜品都好多選擇同埋多水果選擇~
新鮮水果都唔輸甜品~每一款都係我最愛,多汁又甜滋滋~