2008-10-26
星期六下午二昤許去到, 等了約5分鐘便有位. 該段時間是brunch menu.鱸魚燴有機意大利飯配茴香 – 大力推介! d 飯有嚼勁之餘, 又夠軟, 恰到好處, 而且d 汁剛剛好滲入飯中, 不多不少, 食到一粒都冇, 冇餸伴都好好味! 件鱸魚幾滑, 茴香成日聽, 但唔知咩味, 原來個質感有d 似洋蔥, 爽爽地, 但冇咁大味. 香蕉朱古力蛋糕 – size 係佢散點的一半 (原價是$25一件). 質地較硬, 似牛油蛋糕, 香蕉味不濃,對於不大嗜蕉的我可以接受. 所謂“朱古力蛋糕”, 其實只是兩層香蕉蛋糕之間舖了一層朱古力而已! 我的fd點了南瓜湯(配多穀包) + 大蝦天使麵, 佢話都OK. . 不過, 唯一美中不足係我個fd 剛開始飲湯, 就上埋個天使麵, 搞到凍晒.送每人一杯柑桔特飲, 好淡, 我只飲了半杯.服務幾好, 餐牌嘅主菜超過十項選擇, 由最heavy 的6oz.漢堡包至最light 的雞蛋波菜之類西式早餐都有, 只嫌價錢略貴, Cova 的light lunch 都只係$88一位, 佢要$98. 加埋一每人$101.
送每人一杯柑桔特飲, 好淡, 我只飲了半杯.